Producten

Beauty Salon Dominique werkt met de allerlaatste productlijnen van het merk TYRO en MAKE UP STUDIO.

Tyro cosmetica

De productlijn die wij in onze salon voor de schoonheidsbehandelingen gebruiken heet TYRO.

TYRO is een professionele beauty lijn die ontworpen is door Dr. A. Molenaar. Meneer Molenaar heeft deze producten op wetenschappelijk verantwoorde basis tot stand gebracht. Wij zijn ervan overtuigd dat TYRO het antwoord is op veel van uw vragen over huidverzorging.
Alle producten van TYRO zijn hypo-allergeen.
Ook is TYRO niet getest op dieren.
Naast deze belangrijke feiten is TYRO een heerlijk geurende weldaad voor uw huid.
Onze ervaringen met TYRO zijn erg positief.

Voor meer informatie over TYRO kijk op www.tyro-cosmetica.nl

Make Up Studio

De Productlijn die wij voor onze make-up gebruiken heet Make-up Studio.

Eind jaren 80 is bij back stage de basis gelegd voor de professionele make-up van Make-up Studio. Op het hoofdkantoor in Wormerveer werkt een team van professionele en gedreven medewerkers aan het succes van Make-up Studio van vandaag en morgen. Door te luisteren naar de wensen en behoeften van de professionele visagisten lukt het Make-up Studio de juiste trends te zetten. Inmiddels bied Make-up Studio in meer dan 50 landen een zeer uitgebreid make-up assortiment kwaliteitsproducten met veel gebruiksmogelijkheden.
De producten van Make-up Studio zijn hypo-allergeen en niet getest op dieren. Een leuk weetje: Make-up Studio wordt ook in series gebruikt zoals GTST en veel bij Catwalks zoals bij de Fall/Winter Collectie van Hans Ubbink tijdens de Amsterdam International Fashion Week.

Voor meer informatie over Make-up Studio kijk op www.make-upstudio.nl

U kunt bij mij terecht voor een breed scala aan behandelingen en professionele verzorgingsproducten. BeautySalon Dominique staat voor rust, een goed advies, klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht. Met vriendelijke groet, Uw schoonheidsspecialiste, Dominique Weenink.