Over Mij

Wie is de persoon achter Beauty Salon Dominique.

Om u een beter beeld te geven van mijn bedrijf en mij wil ik u graag wat persoonlijke dingen over mezelf vertellen. Mijn naam is Dominique Weenink, geboren op 27 Januari 1992. Ik heb de opleiding Wellness gevolgd aan het Rijnijssel in Arnhem. Sinds begin 2012 ben ik een gediplomeerd Wellness specialiste.

Wellness is een hele brede opleiding. De basis van Wellness is het diploma voor Schoonheidsspecialiste. Daarnaast heb ik in mijn 3 jaar durende opleiding meerdere vakken gevolgd en cursussen gedaan. Hiermee heb ik meerdere certificaten en schoolverklaringen behaald.

Daardoor kan ik u niet alleen verblijden met een heerlijke schoonheidsbehandeling maar kan ik u ook goed adviseren over bijvoorbeeld voeding, uiterlijk, sauna, fitness en nog veel meer.

Wilt u meer weten over mijn behaalde certificaten en schoolverklaringen? Ik ben altijd bereid om er een persoonlijke uitleg over te geven!
Neem dus vrijblijvend contact met mij op en ik sta u graag te woord !

U kunt bij mij terecht voor een breed scala aan behandelingen en professionele verzorgingsproducten. BeautySalon Dominique staat voor rust, een goed advies, klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht. Met vriendelijke groet, Uw schoonheidsspecialiste, Dominique Weenink.